Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Sparks - Marina Noordegraaf

Blog over Pesticide (Glyfosaat en Mancozeb) klik hier

Marina's gehele verzamelde werk, klik hier

MARINA NOORDEGRAAF 
Marina Noordergraaf heeft een bijzondere gave om complexe zaken simpel uit te leggen

WERKWIJZE 
Luisteren, observeren en doorvragen. Dat zijn de eerste stappen in het proces met de opdrachtgever. Wat speelt er? Wat is de echte vraag? Het heeft immers geen zin een antwoord te geven op de verkeerde vraag.

Met mijn eerste indruk ga ik 'chaordisch' aan de slag.  Door snel tussenresultaten te laten zien, ontdekken we samen de rode draad in complexe materie. De vorm die mijn werk aanneemt, verrast ook mijzelf iedere keer weer. De kunst van 'het nog niet weten' schept ruimte voor 'wat wil ontstaan'.

WAAR IK WERK
Ik voel me "op mijn nest" in kennisintensieve,  wetenschappelijke, technische en creatieve omgevingen. In dit soort broedplaatsen werken mijn kwaliteiten het beste samen en ben ik als dwarsverbandlegger verrassend in vorm.

Klik hier voor het verrassende werk van Marina

 Dit is een test van Roel

Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.