Ga naar Nederlandse website  Go to English website

VLOG's

Op veler verzoek worden ook alle filmpjes in chronologische volgorde neergezet. Zij beelden het verhaal van de blogs uit. Het is veel werk om alle filmpjes te converteren dus het duurt even voordat ik alles mooi heb ingevoegd.

Veel kijkplezier. 


30jul18 


08aug18

Castel de Ferro in Spanje waar het op sommige locaties 53 graden celsius is. Ik heb een dakje voor op de trike gekocht. Dit is de oplossing. 

 

 

Een schitterende kustweg

 

 

Een verkeerde afslag en je kunt in de zinderende hitte vele (autosnelweg) kilometers omrijden

 

 

Een dorpje aan een kustweg ligt vaak op zeeniveau. Dit betekent dat je na het dorpje weer mag klimmen. Prachtige bergen.

 

Hier in het zuiden zijn ook eindeloze wegen met kassen. Niet van glas maar van plastic en bruin van het zand. Ik heb 2 dagen alleen maar deze kassen gezien.

 


09aug18

Op de trike door het drukke verkeer van Almeria, een grote haven stad in het zuiden van Spanje. Almeria is een mondaine stad met brede boulevards en vele interessante eettentjes van diverse nationaliteiten.

 

En dan gaat de rit door een stuk woestijn waar je ook dagmijnbouw plaatsvind. In deze hete woestijn stopt dan ineens een auto naast je. Er komt een vrolijk lachend gezicht tevoorschijn en de man vraagt of ik een ijsje wil... Eerst denk ik dat het een grapje is, maar ik krijg een heerlijk ijsje. 


11aug18

Als ik in de ochtend wegrij vanuit Torrevieja word ik aan de kant gezet, omdat deze traditionele stoet met paarden en wagens er langs moet. Prachtig uitgedost en mooie muziek.

 

 Een flinke stoet...

 


12aug18

In Benidorm kan ik lekker aan het zwembad liggen en rustig mijn actielijst afwerken en wat baantjes zwemmen trainen.

 

 


Datum?

Een interview met Sylvia en Andrea in de buurt van Padua (Noord Italië). Dit echtpaar heeft allebei een ouder met Parkinson. Zij vertellen dat op het Italiaanse platteland veel patiënten zich schamen om voor de ziekte uit te komen.  

 


 Dit is een test van Roel