Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Creatief en kunst

Parkinson2Beat gaat op verzoek naast sport ook aandacht besteden aan creativiteit en kunst.


Fred Fierst - Fotografie
Fred schrijft al jaren mooie blogs op deze website over moeilijke onderwerpen. Fred heeft zelf ook Parkinson en een enorme drive om wat te betekenen en mee te helpen ons probleem op te lossen. Fred is een begenadigd fotograaf en biedt zijn foto's te koop aan waarbij de opbrengst gaat naar Parkinson2Beat. De foto's zijn te zien op zijn eigen website.

 

Hans Binnerts - Samen tekenen

Veel wetenschappers hebben aangetoond dat de ziekte van Parkinson mensen creatiever maakt. Sommigen ontdekken nieuwe hobby’s. Anderen pakken een oude hobby op. Ik? Ik teken veel. Sinds kort geef ik ook tekenles via internet. Ik houd dan een Skype-sessie en oefen gericht een paar teken-technieken in potlood. Wil je ook eens kijken of je kunt tekenen? Misschien denk je dat het nooit wat zal worden. Laat je eens verrassen en doe mee.

Tijdens de eerste sessie gaat over het tekenen van een oog, een écht oog. In de tweede sessie tekenen wij een Spaans raam. Deze onderwerpen zijn uitgekozen omdat die zich goed lenen voor het uitproberen van de technieken. In de sessies die tot nu toe gehouden zijn zien wij dat de deelnemers allemaal grote vorderingen maken. Bijna iedereen is verbaasd wanneer ze zien wat ze kunnen. Hun eerste tekeningen zijn indrukwekkend goed gelukt.

Aanmelden

De opbrengsten van de teken-activiteiten gaan voor 100% naar Parkinson2beat. Je bepaalt zelf je sponsorbedrag. Het minimum is 2,50 euro per sessie van 1 1/2 uur. Dat is een koopje, want we willen dat iedereen mee kan doen. Misschien wil je €5 geven, of €10, of €15, hoe meer hoe beter maar alles is welkom. Sessies zijn op dinsdag en donderdag en beginnen om 11:00 uur. 

Aanmelden?  Klik hier
Meer info... Klik hier.
Nog vragen?  Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
 Dit is een test van Roel

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.