Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Programma

Met enige trots tonen wij u het Parkinson2beat programma 2021.

Klik hier voor een PDF om te printen of te mailen.
Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als u maandelijks een mail met updates van het programma wilt hebben.

Zoeven is bekend geworden dat Parkinson2Beat met de Parkinsoniada (=olympische spelen voor mensen met Parkinson) de tweede plaats heeft gewonnen in Het Beste Sportinitiatief van Eindhoven 2021. We hebben hiermee o.a. 1000 euro verdient tbv fundamenteel onderzoek.   


2021


22 of 29 jan (vrijdag)
Wandelen in de buurt van Eindhoven / Tilburg . Circa 10 km. Meer informatie vindt u hier [nog toevoegen]. Inschrijving is openGecancelled

07 april (woensdag) Verplaatst vanwege Corona naar einde vh jaar
Parkinson2Beat Golftoernooi op GCC Hoenshuis te Voerendaal. Meer informatie vindt u hier. De inschrijving is open.

01 mei (zaterdag) - 04 mei (dinsdag)
Wereld Parkinson dag virtueel evenement. Parkinson2Beat zal te zien zijn in een filmpje van 5 minuten over bewegen.

29 mei (zaterdag)
De jaarlijkse golf clinic op Burggolf Westerpark. Het initiatief komt van Wendy van Wijk van Yoppers café Het groene hart, maar iedereen is van harte welkom. Meer informatie vindt u hier [nog toevoegen]. Inschrijving is open.

19 - 27 jun 
Ride4Parkinson's in samenwerking met Parkinson2beat organiseren een fietstocht in Italië. We rijden vanaf Torino naar Venetië. Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. naar ons en wij nemen contact met je op.

27 aug (vrijdag)
Presentatie voor Parkinson café Valkenswaard in De Valkenhof. Contactpersoon Marjo Schurgers. Presentatie - Sport is m.n. goed voor Parkinson patiënten.

27 oct (woensdag) of 03 nov (woensdag)
Parkinson2Beat Golftoernooi op GCC Hoenshuis te Voerendaal. Meer informatie vindt u hier. De inschrijving is open.

xxx
Parkinson2Beat Golftoernooien in 2021 worden in ieder geval gehouden op GolfCentrum Eindhoven, The Dunes, Burggolf Westerpark, Burggolf De Purmer, Burggolf De Haverleij, Burggolf Gendersteijn, Steenhoven, Leemskuilen, Zeegersloot, Bergvliet en de Lage mors.


2022

07 jun (dinsdag) - 10 jun (vrijdag)
Wereld Parkinson Dag in Barcelona. Het plan is om daar op de fiets naar toe te gaan en aandacht te vragen voor de Parkinsoniada 2022.

04 aug (donderdag) - 08 aug (zondag)
De Parkinsoniada vindt plaats in Eindhoven. De Parkinsoniada zijn de olympische spelen voor mensen met Parkinson. Deelnemende landen zijn tot dusver: Tsjechië, Slowakije, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Italië, Croatië, België en Nederland. Betrokken sporten zijn tot dusver: Atletiek, badminton, basketball (3X3 en strafworpen), curling, voetbal (wedstrijd en penalties), dart, golf (clinic en 9 holes), jeu des boules, tafeltennis, schaken, spinning, squash, tennis,  tafel tennis en tenslotte duathlon. De inschrijving als deelnemer is al open. Klik hier.

 

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

Please publish modules in offcanvas position.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas