Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Programma

Hieronder het Parkinson2beat programma van 2021. We zijn volop bezig met het programma voor 2022. The Parkinson Games is daarin het grote evenement. Speciaal voor dit event is een tweede website gebouwd. Klik aub hier.

Klik hier rechts op het wiel-symbool om het programma te printen.
Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als u maandelijks een mail met updates van het programma wilt hebben.


2021


24 mrt (woensdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving is open, klik hier.

11 apr (zondag)
Wereld Parkinson Dag. Ruud is te gast bij de Italiaanse parkinson vereniging om te praten over de Parkinsoniada.

01 mei (zaterdag) - 04 mei (dinsdag)
Wereld Parkinson dag virtueel evenement. Parkinson2Beat zal te zien zijn in een filmpje van 5 minuten over bewegen op 01mei om 14:40.

08 mei (zaterdag)
Fietstocht rondom Eersel. Inschrijven kan hier. Meer info klik hier

19 mei (woensdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi op de Zeegerslot in Alphen aan de Rijn. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving is open, klik hier.

29 mei (zaterdag)
De jaarlijkse golf clinic op Burggolf Westerpark. Het initiatief komt van Wendy van Wijk van Yoppers café Het groene hart, maar iedereen is van harte welkom. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving is open.

01 jun (dinsdag)
Parkinson2beat organiseert een benefiet golf evenement op het zeer fraaie en uitgestrekte Golf Club Steenhoven te Postel (BE). Dat is tegenover de bekende Postelse Abdij. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving is open, klik hier.

12 jun (zaterdag)
Fietstocht rondom Eindhoven. Inschrijven kan hier. Meer info klik hier.

18 jun (vrijdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi op het Westerpark te Zoetermeer. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving is open, klik hier.

19 - 27 jun 
Ride4Parkinson's in samenwerking met Parkinson2beat organiseren een fietstocht in Italië. We rijden vanaf Torino naar Venetië. Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. naar ons en wij nemen contact met je op. DEZE INSCHRIJVING IS VOL

06 jul (dinsdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi op het Golfcentrum Eindhoven in Eindhoven. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving is open, klik hier.

10 jul (zaterdag)
In samenwerking met Recreatiepark Dikkenberg te Bennekom wordt er een mooie wandel- of fietstocht georganiseerd. Het ligt op de grenzen van de Gelderse Vallei en de Veluwe. Na afloop wordt u een lunch aangeboden door het recreatiepark. Heeft u interesse? Stuur ons een email door This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te klikken. Wilt u meer info klik hier.

17 aug (dinsdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi is te gast bij golfvereniging Weesp te Weesp. Meer informatie vindt u hier. De inschrijving is open, klik hier.

27 aug (vrijdag)
Presentatie voor Parkinson café Valkenswaard in De Valkenhof. Contactpersoon Marjo Schurgers. Presentatie - Sport is m.n. goed voor Parkinson patiënten.

04 sep (zaterdag)
Bikeforparkinson 2021 heeft een datum (04sep). Meer informatie klik hier en U kunt zich inschrijven op, klik hier

08-12 sep
World Parkinson Table Tennis Championship in Duitsland georganiseerd door Yuvedo. Meer informatie vindt u hier. De inschrijving is open.

16/17/18 sep
Parkinson2Beat is weer uitgenodigd om op de KLM Open mee te doen aan een aantal clinics. Meer informatie klik hier [nog toevoegen] en inschrijven kunt u hier.

26 okt (dinsdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi op Prise d'eau te Tilburg. Meer informatie vindt u hier. De inschrijving is open.

03 nov (woensdag)
Parkinson2Beat benefiet Golftoernooi op GCC Hoenshuis te Voerendaal. Meer informatie vindt u hier. De inschrijving is open.

08 dec (woensdag)
Benefiet hardloop evenement ism Geert van Nispen. Geert gaat 1000 km in 30 dagen lopen. Parkinson2beat helpt hem daarbij. Tuurlijk lopen we zelf ook mee. Meer info? Email even naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

10 dec (vrijdag)
Presentatie voor Parkinson café Zaandam in de H.Gerhardtstraat 77, 1502 CC Zaandam in de grote zaal van het Mennistenerf; de Arend Dik zaal
De presentatie heeft als titel - Sport is m.n. goed voor Parkinson patiënten. Er zal ook aandacht zijn voor The Parkinson Games


2022

07 jun (dinsdag) - 10 jun (vrijdag)
Wereld Parkinson Dag in Barcelona. Het plan is om daar op de fiets naar toe te gaan en aandacht te vragen voor de The Parkinson Games 2022. Op de laatste dag rijdt Ronald Koeman mee. Als u belangstelling heeft horen wij dat graag via een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

04 aug (donderdag) - 06 aug (zaterdag)
The Parkinson Games vinden plaats in Eindhoven. The Parkinson Games zijn de olympische spelen voor mensen met Parkinson. De meer dan 20 deelnemende landen kunnen deelnemen aan sporten als: Atletiek, badminton, basketball (3X3 en strafworpen), boksen, curling, voetbal (wedstrijd en penalties), dart, golf (clinic en 9 holes), jeu des boules, tafeltennis, schaken, spinning, squash, tennis,  tafel tennis en tenslotte duathlon. De inschrijving als deelnemer is open. Klik hier. Inschrijven als vrijwilliger is open. Klik hier.

 Dit is een test van Roel

Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

 • Leefstijl
 • Program
 • Inschrijf
 • Doneer
 • Parkinson
 • Results
 • Donate
 • Vrijwilliger
 • Sponsor
 • Merchandise
 • Blog
 • Contact