Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Karin 190701

24 uur per dag zijn we samen, en dat vandaag 27 dagen lang;  als ik goed kan tellen zijn dat 650 uren, hmmm, minder dan de 2178 kilometer die we moeten afleggen, maar wel meer dan de 355 die er nog gefietst moeten worden. Dat laatste lijkt zo weinig, maar hoeveel wegen eigenlijk de laatste loodjes?

Vandaag moet ik geregeld bellen, begin van de nieuwe maand; er moeten wat zakelijke dingen afgehandeld worden en ook privé zijn even enkele gesprekken nodig. Het duurt daardoor (té) lang, eer ik mijn 6 tassen ingepakt heb. Ik denk aan Davina Michele met haar mooie stem en het valt me op dat ik weinig muziek luister…. Ik fiets alleen nog maar. Staat mijn verstand dan echt op nul?

Het blijkt al gauw dat het alweer té warm is, té moe, té zwaar, téveel? Als blijkt dat alles even té is, gaan we pauzeren. Na het eten slapen. Een open- air -dut.  Voor mij resulteert dat in 10 minuten slaap en het maken van wat plan werk voor de volgende week. Dan moet ik weer aan de slag. Het maken van lukt voor geen meter en valt tegen en duurt té lang…

Rond de klok van half 5 zitten we weer op de fiets. 25 kilometer omhoog,  17 kilometer omlaag, we praten niet, trappen door, genieten van prachtig landschap! Mijn lichaam heeft het zwaar, mijn fiets ook. En dan wordt ik bijna euforisch bij het vinden van een logeeradres mét zwembad! Er drijft zelfs een grote witte plastic unicorn in om mee te spelen….. Kortom, ondanks dat het zowel lichamelijk, en nu ook geestelijk zwaar begint te worden, genieten we nog steeds met een grote G.

De actie Warm Hart loopt goed. We naderen de 3de plaats. helpt u ook mee? Klik hier

Wil je een berichtje sturen naar Karin dan kan dat door hier te klikken. Ik zorg dan wel dat het bij haar komt.


 

 
 • Lifestyle
 • Program
 • Inschrijf
 • Doneer
 • Parkinson
 • Results
 • Donate
 • Vrijwilliger
 • Sponsor
 • Merchandise
 • Blog
 • Contact
 • 0

  AGENDA
  Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


  Meer info onder 'Merchandise'

  Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
  Auteur(s) Dominique Prins
  Titel Minder Parkinson, meer leven
  Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas