Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Karin 190704

Voordat ik vertrok “op weg naar Rome" kreeg ik van iemand een Garmin te leen. Er werd wel een beetje met mij gespot want hij is ervan op de hoogte dat ik het verschil niet weet tussen Born en Papenhoven of Landgraaf en Brunssum. Daar concluderen “mijn sportvrienden" dan uit dat ik zonder die Garmin zeker niet verder kom dan Simpelveld. En ja, gelijk hadden ze , want zowel in Kerkrade als in Eschweiler wist ik al niet meer welke kant ik op moest. Het voordeel daarvan is dat ik in een geheel vreemd gebied dan in vergelijking met anderen weer beter ben in het zoeken naar de weg. IK ben in ieder geval heel blij met de geleende Garmin, want het is me toch gelukt; we hoeven namelijk niet zover meer.

Het slapen in het museum en alle interessante perikelen rondom de fietsen die in een auto werden gegooid , een hyperactieve Roberto, het ontbijt in de winkel en mijn ontstoken elleboog zorgden ervoor dat we té laat vertrokken. Voordat we van de autoweg af waren, hadden we al 2x gepauzeerd.  We zijn duidelijk moe, we hebben geen haast meer. 

Omstreeks half 9 konden we terecht in een 1 ster agriturismo appartement, waar ik voor het eerst de hele nacht doorsliep. Het kan ermee te maken hebben, dat ik voor het eerst weer een bed voor mij alleen had, maar het kan ook de boerderij lucht geweest zijn. Het appartement was goed, maar de service en vooral de hygiëne was afschuwelijk.  Als mijn man alleen al het terras gezien had, dan was hij onmiddellijk aan de slag gegaan met de onkruid verdelger en de bosmaaier,  of nee waarschijnlijk was hij al vertrokken vóórdat hij ingecheckt had. Bizar, dat zoiets nog bestaat. Een slechte start dus en jammer dat we weer niet genoten hebben van het stadje Orte, met veel historische waarde.

Veel klimmen, veel dalen, respect voor Yvonne,  die met een paars hoofd gewoon rustig doortrapt zonder te zeuren. Ik noem haar voortaan FOXY, van Foxy Foxtrot, remember Nico Haak (R.I.P) maar dan maak ik van de elastieke, elektrische benen!

De actie Warm Hart loopt goed. We gaan gelijk met de 1ste plaats. helpt u ook mee? Er op en er over... We verdienen er 10.000 euro mee. Klik hier

Wil je een berichtje sturen naar Karin dan kan dat door hier te klikken. Ik zorg dan wel dat het bij haar komt.


 

 
Sponsors
 • Lifestyle
 • Program
 • Inschrijf
 • Doneer
 • Parkinson
 • Results
 • Donate
 • Vrijwilliger
 • Sponsor
 • Merchandise
 • Blog
 • Contact
 • 0

  AGENDA
  Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


  Meer info onder 'Merchandise'

  Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
  Auteur(s) Dominique Prins
  Titel Minder Parkinson, meer leven
  Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas