Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Karin 190708

De reis naar Rome is geslaagd. We hebben de fietsen weer ingepakt en nemen nog  2 dagen om niet alleen bij te komen, maar ook om nog iets van Rome te zien. Het Colloseum, de Spaanse trappen en uiteraard ook de Sint Pieterskerk passeren de revue. We nemen de tijd, voor onszelf en nemen afscheid van Kees en Koos , die ik in mijn verhaal ‘ de twee wijzen uit het Noorden’ noemde, met de engeltjes.

Vooraf had ik niet durven dromen dat deze reis zo goed zou verlopen.  Buiten het spannende einde heb ik van alles genoten. Ik hou wel van verrassingen , dus laten we zeggen dat het verrassende einde ook bij een goed verhaal hoort. Toch kan ik nog steeds niet geloven dat de entree van deze prachtig goed verzorgde camping langs die drukke autoweg ligt.

Ik wil iedereen bedanken die vooraf en  tijdens de reis heeft meegeholpen,  meegeleefd en meegedacht over en met mij. Een paar mensen in het bijzonder te noemen  mijn gezin uiteraard, die mij de vrijheid en tijd gunnen en geven om dit te kunnen doen;  eveneens de steun en motivatie vooraf van my Best Friends  Brigit en Brigitte, Edmee, Danielle, Monique en Frank ; van Eric en Lianne , Rick, Theo en Hein, de ervaringsdeskundigen Ben en Richard, Team Osebos, dat toch maar doorgaat met zorgen voor goed en degelijk werk, waar ik ook bij mijn afwezigheid op kan vertrouwen, en dan dank voor de bezorgdheid van mijn moeder en zus, en van iedereen die interesse heeft getoond. Dank aan mijn lieve, bijzondere vriendin Yvonne, met wie ik dit avontuur mocht beleven en als laatste dank aan Ruud Overes, van Parkinson2beat, de site waar ik blogs mocht plaatsen. Ik hoop dat we mede door jullie stem straks de donatie van Aktie warm Hart van €10.000,00 mogen ontvangen. Dank je wel.

De actie Warm Hart loopt goed. We staan op de 1ste plaats. helpt u ook mee? We verdienen er 10.000 euro mee. Klik hier

Graag gedaan Karin. Wil je een berichtje sturen naar Karin en Yvonne dan kan dat door hier te klikken. Ik zorg dan wel dat het bij op de plek komt.


 

 
 • Lifestyle
 • Program
 • Inschrijf
 • Doneer
 • Parkinson
 • Results
 • Donate
 • Vrijwilliger
 • Sponsor
 • Merchandise
 • Blog
 • Contact
 • 0

  AGENDA
  Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


  Meer info onder 'Merchandise'

  Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
  Auteur(s) Dominique Prins
  Titel Minder Parkinson, meer leven
  Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas