Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Dag 115 : Inzwaaien Eersel

zaterdag 20 Oktober 2018

Vandaag is het inzwaaien in Eersel waar ik zelf woon in een klein huisje op een paardenboerderij. Inzwaaien is een zelfverzonnen woord en het is het tegenovergestelde van uitzwaaien. Mensen die het leuk vonden om mij uit te zwaaien toen ik begon aan mijn tocht krijgen nu de gelegeneheid om mij binnen te halen en onder het genot van een kopje koffie de verhalen uit de eerste hand te horen. Ik mag van buurman Carlo zijn statafels weer gebruiken en loop al vroeg zijn erf op alwaar ik wordt begroet door een eenzame en nieuwsgierige kip. Ik pak de statafels en begin deze te rollen richting mijn huisje, maar moet elke keer uitkijken voor het nieuwsgierig kippetje. Als ik maar keek naar haar voerbak werd ze nog enthousiaster. Buiten de poort komt overbuurman Joost naar mij toegelopen. Hij biedt aan om met de loader de tafels even op mijn terrein te zetten. Yes wat een aardige mensen. zo is het een fluitje van een cent. Tirza is ook lekker aan het rommelen en daar hebben we Roel (mijn projectmanager) en Elis met Yona (de hond) al. ze zijn ook wat vroeger om even te helpen nog. Carlo de buurman loopt nog even langs voordat hij naar Frankrijk vertrekt. Tirza is ondertussen de moeders aan het halen en haar zus Henneke. Mijn meest trouwe fans! Een onbekende auto rijdt het terrein op. Het blijkt Kempen TV te zijn die graag aandacht willen schenken aan de tocht. Dankjewel daarvoor. Ondertussen stromen alle gasten binnen en ook is daar weer Tirza met de moeders en Henneke. Het is even schipperen met de aandacht voor de diverse partijen. De meeste heb ik ruim 3 maanden niet gezien en willen alles weten. Tirza en Roel helpen dapper mee met de koffie en thee. We gaan op de foto bij iedereen en KempenTV maakt een filmverslag van mijn aankomst. Vele mensen willen een keer met de trike rijden en vragen om uitleg over deze geavanceerde fiets ter beschikking gesteld door Maia mobiliteit en fabrikant HP Velotechnik. Filmpjes van de finish in Athene wordt meerdere malen bekeken. Natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar de verhalen van de bezoekers. Wat is er allemaal met hen gebeurd het afgelopen kwart jaar. Het is gezellig en al weer voorbij voordat je er erg in hebt. Ik laat 3 rollators in mijn auto en zeg de moeders en Henneke weer gedag als Tirza hen thuis gaat brengen. Dankjewel allemaal voor de lieve wensen, gebaren, donaties, hulp en nog veel meer.

 

Wilt u helpen?

00. Rabo Clubsupport

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Wordt Parkinson trainer
18. Flyer 
19. Artikel in krant
20. Share Facebook
21. Share Twitter22. Share Instagram
23. Share YouTube

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status  : Overhandigd

Bedrag (nov):€ 10.273


Totaal        : € 37.393Doneren
 kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas