Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Dag 117 - 121 : Derde week thuis

Maandag 22 oktober (dag 117)
Je denkt derde week thuis. Alles is opgeruimd en het wordt wat rustiger, maar niets van dat alles. Mensen weten Parkinson2Beat te vinden en het project krijgt met de dag meer groeimogelijkheden. Samen met vooral Roel, Marc en Tirza proberen we alles in goede banen te leiden. Nieuwe mensen komen ons versterken. Ik heb een gesprek met Ed vM over hoe hij geld inzamelt en sponsors  De hele avond ben ik aan het opruimen en vele kleine taakjes aan het wegwerken. 

Dinsdag 23 oktober (dag 118)
In de ochtend golf ik wekelijkse een wedstrijd op Golf Centrum Eindhoven. Altijd spannend en gezellig. Ik ben dit jaar begonnen met het golfen, omdat het goed is voor mijn concentratie en fijn-motoriek. Beiden kunnen een probleem zijn bij de Parkinson ziekte. Ik ben er tbv Parkinson2Beat 4 maanden uit geweest. Ik moet daarom weer helemaal wennen. Bovendien ben ik pas begin dit jaar begonnen.

In de middag arriveren Roel en Marc. We bereiden de evaluatie voor die we hebben met het team aanstaande zondag . Het is altijd een genot iets te organiseren met deze mensen vanwege de enorme drive die ze hebben. Gelukkig willen ze ook allebei weer meedoen met de volgende fase van Parkinson2Beat. Afgesproken wordt dat alle teamleden een mooi aandenken in de vorm van een Parkinson tulp krijgen. Ik bel direct na de vergadering naar Simone voor de 'tulpen-order'. We worden ook meteen dealer van deze leuke gifts. Ik zal onze 'webshop' uitbreiden met deze bloemen.

In de middag een gesprek met Erik dW. Erik heeft het plan om met een groep geinteresseerden te wandelen naar Santiago de Compostela. Parkinson2Beat wil hem daar graag bij helpen door het leveren van een stukje infrastructuur. Dat is prettig want dat scheelt Eric veel werk.

Direct daarna een gesprek met Fred F. Fred is actief op bijvoorbeeld Facebook en valt op door zijn scherpe analyses. We spreken af dat we elke maandag contact met elkaar hebben om dingen te bespreken.

Koen L en Kitty S komen met een nieuw boek. Ik vraag Koen of ik het alvast mag lezen en of hij wil dat ik er aandacht aan besteed. Dat is erg welkom en al snel komt er een email met een forse uit de kluiten gewassen PDF. Het boek leest zeer goed en het pakt mij. Er staan hele bruikbare tips en oefeningen in en zaken zijn heel herkenbaar. Ik ben blij dat ze het hebben geschreven en beveel het van harte aan. Je kunt een email naar Koen sturen als je het boek wilt kopen. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woensdag 24 oktober (dag 119)
Eerst heerlijk gefietst op de trouwe trike. Dan weer een paar uur besteden aan het uitzoeken van de enorme berg aan foto's en films. Dit is nodig want Ton vdV journalist wil vandaag een interview van 2 uur en vraagt om beeld materiaal. Ton is een bevlogen man die bovendien een beetje stokdoof is. Had ik in het begin niet door. Een komische situatie. Ton probeert ons ook binnen te krijgen bij grotere nationale kranten. Ik hoop dat het hem lukt.

Donderdag 25 oktober (dag 120)
Anita komt elke donderdag en zorgt voor een keurig opgeruimd en gezellig huis. Ondertussen kan ik naar Maartje de fysio. We zien elkaar voor het eerst na de tocht en ze wil alles weten. We stemmen af hoe ze mij kan helpen Parkinson enigszins onder conrole te houden.
Direct daarna stap ik de auto om te gaan wandelen met een stel vrienden. Bere gezellig. Ook al veel te lang niet gezien. Het blijkt dat ze vaak erg bezorgt om mij zijn geweest. Dat had echt niet gehoeven hoor 'Knopenlopers'.
Snel direct na het wandelen weer in de auto, want golfen met Hans S. Hans is huisarts in ruste en ons gesprek gaat uiteraard ook deels over verre lange reizen en wat dat allemaal doet met je lichaam. Ik leer weer een hoop. Tenslotte ga ik naar mijn moeder voor het wekelijkse etentje. Ik heb haar erg gemist. Fijn ook om weer ouderwets een spelletje te spelen met haar. Tevreden val ik die avond in slaap.

Vrijdag 26 oktober (dag 121)
Ik rij langs de Supermarkt die mij heeft geholpen met een statiegeldactie. De manager is er helaas niet. Ik wil Huijgevoort graag bedanken. Ik fiets er morgen nog wel een keer langs. Ik werk aan de website van mijn vrouw. Dat heeft ze dik verdient nadat ze 4 maanden redelijk (eufemisme) druk is geweest om vanuit Nederland voor me te zorgen.
Ik zou als buddy van Barbara C. meedoen met de nachtwandeling tbv epilepsie, maar ze moet helaas afzeggen vanwege vele aanvallen. Hou je tegoed Barbara. EN we gaan ook nog een keer een fietstocht in jouw buurt organiseren.

Prettig weekend

 

 

 

 

Wilt u helpen?

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Wordt Parkinson trainer
18. Flyer 
19. Artikel in krant
20. Share Facebook
21. Share Twitter22. Share Instagram
23. Share YouTube

Sponsors

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status   : Overhandigd

Bedrag (jul) : € 7.163   


Totaal       : € 34.283
Ook wij hadden last
van Corona. Er waren
geen inkomsten.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas