Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Dag 129 - 135 : Vijfde week thuis

zaterdag 03 november (dag 129)
Mijn broer is jarig en ik bel hem op. Hij is in Palm Springs met Gene. Ik leg de laatste hand aan de presentatie die ik maak tbv de Rotary club Pijnacker. Het is heel veel uitzoekwerk. De honderden foto's en films moeten allemaal worden bekeken en voorzien van labels zoals 'trike' of 'ambassadeur' of 'Patras brug' etc. Ook zoek ik veel achtergrond informatie voor het geval dat iemand gedurende de presentatie vragen heeft.

zondag 04 november (dag 130)
Vandaag houd ik een korte presentatie voor Parkinson Inn Helmond. Ik fietst er heen met de trike terwijl Tirza met de auto er naar toe rijdt. Tijdens deze rit heb ik de 10.000 km grens gepasseerd, maar ben er mijn niet van bewust geweest. Aangekomen bij de kerkkapel waar de presentatie word gehouden blijkt dat de trike niet door de deur kan. We vinden echter een achteringang waar het allemaal wel past. We moeten daarvoor wel met de trike dwars door een plantsoen. De presentatie gaat goed hier. We verkopen twee shirts en leggen een aantal contacten. Ook praten we met Peter van den Berg. Peter is bijna gereed met een mooi boek en ik ben benieuwd hoe hij dit allemaal heeft gedaan. Immers misschien ga ik ook een boek schrijven. Dat is niet mijn eigen idee, maar het idee van twee mensen die dat onafhankelijk van elkaar aan mij hebben voorgesteld.

Maandag 05 november (dag 131)
De vraag komt binnen voor een interview van het Radboudziekenhuis ism Parkinsonnet.nl tbv het De vraagbaak met als thema 'Vitaal met Parkinson'. De fietstocht is een mooi voorbeeld van goede vitaliteit. Ook wordt het hopelijk een mooi bruggetje naar het vermoeden dat veel sporten een gunstige invloed heeft op Parkinson. Sommige dromen er zelfs van de ziekte kan worden vertraagd of zelfs gestopt. Het zou revolutionair zijn.

In de avond houd ik mijn presentatie tbv de Rotary club Pijnacker met de trike. De zaal luistert aandachtig en eenieder is betrokken bij het onderwerp. Ik heb de presentatie dusdanig opgezet dat ik mij kan laten leiden door de vragen uit de zaal. Na afloop hebben de mensen van deze club een zeer aangename verrassing voor het team. Er wordt maar liefst 2.000 euro geschonken. Het raakt mij. Ik had dit niet verwacht. Dankjewel betrokken mensen. EN Als ik wat kan terug doen dan hoor ik het wel. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Er is interesse voor een golfwedstrijd waarbij gesponsord kan worden. Een goed idee. Ik ga er mee aan de slag.

Dinsdag 06 november (dag 132)
In de ochtend ga ik samen met Tirza dochter Micki ophalen van Schiphol. Micki komt terug van een stage van 4 maanden in Cuba. Een stage die ze loopt in het kader van haar opleiding Medicijnen aan het Erasmus UMC.
Dan als een speer weer naar Eersel waar TV opnames plaatsvinden voor LocalTVBergeijk. Ik ben benieuwd hoe dit er uitziet.

Woensdag 07 november (dag 133)
Het belangrijkste vandaag is een gesprek met Simone R over samenwerken. Ik hou een aantal zaken tegen haar aan. We zitten gelukkig op dezelfde lijn en kunnen elkaar goed helpen. Er is veel werk aan de winkel, maar we hebben er allebei zin in.

Donderdag 08 november (dag 134)
Een normale donderdag. Eerst fysio, dan 10 tot 15 kilometer wandelen en 's-avonds eten bij mijn moeder en even een spelletje Stapelwoorden met haar. Vlak voor dat ik naar mijn moeder ga heb ik ook nog een team vergadering. Een fors aantal actiepunten komen aanbod, worden afgevinkt of worden juist op de lange lijst gezet. Het begin van een project of nieuwe jaar is altijd nog dynamisch. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeen wat hij/zij graag verwezenlijkt wil zien. Het is belangrijk dat iedereen op dezelfde lijn komt te zitten.

Vrijdag 09 november (dag 135)
Ik werk mijn actiepunten van gisteren eerst uit. Ga fietsen en golfen. Golf centrum Eindhoven zegt in principe toe dat zij mee wil werken aan een golf toernooi tbv Parkinson. Ik pak mijn spullen voor het weekend in Bergschenhoek.
Morgen verder.

 

Wilt u helpen?

00. Rabo Clubsupport

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Wordt Parkinson trainer
18. Flyer 
19. Artikel in krant
20. Share Facebook
21. Share Twitter22. Share Instagram
23. Share YouTube

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status  : Overhandigd

Bedrag (nov):€ 10.273


Totaal        : € 37.393Doneren
 kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas