Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Parkinsoniada 2021 (verschoven)

U kunt hier inschrijven
U heeft een vraag? Stuur een email door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken.

Waarom dit initiatief
De Olympische Spelen zijn voor veel mensen het ultieme sportevenement. Dit geldt ook voor mensen met Parkinson. Parkinson2Beat organiseert daarom haar eigen 'Olympische Spelen' genaamd Parkinsoniada samen met lotgenoten. Meer info...

Waar en wanneer
Parkinsoniada vindt in 2021 van vrijdag 30 juli t.m. zondag 01 augustus plaats in Tsjechië in het plaatsje Dubňany. Meer info...

Kosten
De kosten aan het evenement zelf bedragen 20 euro. Daarnaast komen kosten als de reis, overnachten en eten en drinken. Totale kosten komen op circa 250 euro voor dit bijzondere lang weekend.

Deelnemers
Parkinsoniada is voor mensen met Parkinson(isme) uit de deelnemende landen. Indien u Nederlander bent en het leuk vindt mee te doen met de Parkinsoniada, kunt u zich opgeven door hier te klikken.

Welke sporten
De sporten zijn speciaal gekozen voor mensen met Parkinson. Het betreft in 2021 sporten als basketbal (strafworpen), tafeltennis, jeu des boules, curling, darten, blaaspijpschieten, schieten op (voetbal)goal, bowling, ringwerpen en schaken. In 2022 wordt dit mogelijk uitgebreid met badminton, golf en fietsen. Meer info...

Hoe
Aan het begin van de sportactiviteiten vinden een aantal typische Olympische plechtigheden plaats o.a. het binnenlopen van de teams in de reusachtige sporthal als ware het het Olympisch stadion. Ook zijn er culturele activiteiten waarbij de landen en groepen zich kunnen presenteren. Enkele filmbeelden geven een goed beeld van deze Parkinsoniada.

In de toekomst Parkinsoniada in Nederland
In 2021 doet Nederland (middels Parkinson2Beat) voor de eerste keer mee met Parkinsoniada. Als dit goed bevalt wordt in 2022 Parkinsoniada in Nederland georganiseerd. Heeft u interesse op enigerlei wijze mee te denken schroom niet en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsoring
Heeft u interesse om te helpen of te sponsoren dan bent u altijd welkom. We hebben een speciale pagina waarop we aangeven waar behoefte aan is. Direct  contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kan natuurlijk ook.

 

Wilt u helpen?

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Wordt Parkinson trainer
18. Flyer 
19. Artikel in krant
20. Share Facebook
21. Share Twitter22. Share Instagram
23. Share YouTube

Sponsors

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status   : Overhandigd

Bedrag (jul) : € 7.163   


Totaal       : € 34.283
Ook wij hadden last
van Corona. Er waren
geen inkomsten.

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas