Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Projecten

Parkinson2Beat is een platform dat met name sportprojecten faciliteert, ook voor derden. Een project voorbeeld is het Rondje Europa wat in 2018 werd georganiseerd. Een project wat voor derden werd georganiseerd is bijvoorbeeld de Beweegdag van een Parkinson café. Alle projecten hebben hun eigen pagina's.

Rondje Europa 2018
Dit was het eerste project van Parkinson2Beat. Het betrof een fietstocht van een persoon van 10.000 km door Europa. Dit project wordt bewaard op deze website en kan dienen als voorbeeld voor toekomstige projecten.

Rondje Europa 2019
In 2019 is de grote fietstocht door België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië en Slowakije gegaan. De tocht is als groep uitgevoerd. In de blogs vindt u de verslaglegging.

Lokale fietstochten
Naast de grote fietstocht is er ook behoefte aan kleine eendaagse (sponsor)fietstochten in Nederland. Parkinson patiënten kunnen aangeven dat zij het leuk zouden vinden als in hun buurt zo'n (sponsor)fietstocht wordt georganiseerd. Als de aanvrager voor de koffie en cake zorgt dan zorgt Parkinson2Beat voor de rest.
Voor meer informatie en afstemming klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wandel vierdaagse van Nijmegen
De wereldberoemde wandeltocht wordt gelopen door een team van de Parkinson Vereniging. Wees welkom en doe mee.

Lokale wandeltochten
Naast de grote wandeltochten is er ook behoefte aan kleine eendaagse (sponsor)wandeltochten in Nederland. Parkinson patiënten kunnen aangeven dat zij het leuk zouden vinden als in hun buurt zo'n (sponsor)wandeltocht wordt georganiseerd. Als de aanvrager voor de koffie en cake zorgt dan zorgt Parkinson2Beat voor de rest.
Voor meer informatie en meelopen klik hier.

Golfen
Een sport die je concentratievermogen traint, zorgt dat je lekker buiten bent en een mooie wandeling maakt. Het traint zelfs je (core)spieren. Er zijn diverse golfclubs die een budget hebben om wat te doen voor mensen die iets mankeren, bijvoorbeeld Parkinson. Wij proberen deze clubs te benaderen om samen met ze een sponsor clinic of zelfs -toernooitje te houden.
Voor meer informatie en afstemmen klik hier.

Dansen
Het blijkt dat muziek en dansen een prettige manier is om te bewegen. Er zijn ook voorbeelden bekend van mensen die tijdens het lopen bevriezen, maar met enige hulp prachtig kunnen dansen. Hulp kan bestaat uit menskracht, maar ook van een heuse 'robot'.
Voor meer informatie en afstemmen klik hier.

Vliegen
Vliegen is een sport die niet veel mensen uitoefenen. Parkinson2Beat heeft een piloot gevonden die bereid is om mensen mee te nemen en te laten genieten van sportvliegen.
Voor meer informatie en afstemmen klik hier.

 

 

Wilt u helpen?

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Iets organiseren
16. Vrijwilliger
17. Flessenautomaat
18. Wordt Parkinson trainer
19. Flyer 
20. Artikel in krant
21. Share Facebook
22. Share Twitter23. Share Instagram
24. Share YouTube

Sponsors

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status   : Overhandigd

Bedrag (jun) : € 7.074   


Totaal       : € 34.194

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.

0

AGENDA
Aanbevolen nieuwe boeken (2/2)


Meer info onder 'Merchandise'

Titel Mrs P. wil dat ik mijn rust pak
Auteur(s) Dominique Prins
Titel Minder Parkinson, meer leven
Auteur(s) Kitty Sijmons en Koen Lucas