Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Blog Ruud 200913

Ineens heb ik weer de behoefte om wat van mij af te schrijven. Weer wat te schrijven in dit blog.

Ook deze week lekker druk. Ik neem je mee door de activiteiten.

Maandag
Gesprek met TU/e met de heer Wim Koch. Wim is verantwoordelijk voor alle sportfaciliteiten van de Technische Universiteit Eindhoven. Het is een goed gesprek. We mogen gebruik maken van 2 sporthallen, het atletiekstadion, het zwembad en de golfbaan. De eerste hobbel is genomen.

Dinsdag
Golfwedstrijd

Woensdag
Ik moet om 9 uur in Leiden zijn, omdat ik meedoen aan een twee-daags experiment van het CHDR. Men wil kijken hoe vingertikken een goede maat kan zijn voor je 'parkinson-gesteldheid'. Het is beredruk op de weg en in de stad Leiden. Ik ben nog juist op tijd. Ik wordt getest op Corona en opgesloten in een steriele witte kamer voor de komende 48 uur. Dodelijk saai. Gelukkig heb ik mijn  laptop meegenomen en kan ik heerlijk rustig werken aan Parkinsoniada (= olympische spelen voor mensen met Parkinson) Buiten is het mooi weer, maar iemand moet dit toch doen... Ik moet om 22 uur gaan slapen volgens het protocol.

Donderdag
Ik moet om 6:45 opstaan, 7 uur pillen en 8 uur ontbijt. De test maakt dat ik wellicht placebo pillen krijg. Ik ben benieuwd. Dan begint een eindeloze rij van iedere keer dezelfde vragen en oefeningen waarbij je op een schermpje moet tikken. De doktoren doen hun best, maar het is ontzettend saai. Ik ben om 14:00 klaar en stap weer in de auto om van Leiden weer zelf terug te rijden naar Eindhoven alwaar ik mijn wekelijks avondje heb met mij moeder. We koken dan voor elkaar en doen wat spelletjes. Tirza mijn vrouw is er ook en het is weer gezellig.
Thuisgekomen in Eersel verwerk ik nog een bergje emails.

Vrijdag
Vroeg op om want we hebben een golfwedstrijd georganiseerd op Burggolf De Purmer. Gelukkig is het prachtig weer en hebben zich ruim 20 personen ingeschreven.  We genieten van de gastvrijheid en er wordt weer veel gelachen. Linda en Floor hebben weer hun best gedaan om zo veel mogelijk mensen aan de start te krijgen. Het zou echter mooi zijn als we (ook) een echte Amsterdammer zouden krijgen voor deze regio. Iemand met zijn eigen netwerk.
Rond 17:30 rijden we weer terug van Purmerend naar Eersel. In de avond volgen Tirza en ik nog een yogales en eten een hapje. Tirza heeft gelukkig al de meeste vakantiespullen ingepakt. 

Zaterdag
Weer vroeg op. Een heerlijk ontbijtje en dan gaan we op weg naar Koksijde. Een plaats aan de Belgische kust waar we vakantie gaan vieren. Een mooi appartement met uitkijk op zee. Wel uitkijken met Corona natuurlijk. Het wordt tropisch warm. Wat een geluk. Wijntje, lekker eten, bijpraten. Lekker relaxen.

Zondag
Vakantie

 Dit is een test van Roel

Wilt u helpen?

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Flyer 
18. Artikel in krant
19. Share Facebook
20. Share Twitter21. Share Instagram
22. Share YouTube

Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status : Overhandigd
Bedrag (dec):€ 10.324
Bedrag (feb):€      848


Totaal        : € 38.392

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.