Ga naar Nederlandse website  Go to English website

Vrijwilligers

Parkinson2Beat organiseert veel (sport)activiteiten met een leuke groep vrijwilligers waarbij het doel is fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek naar Parkinson. Het is zo succesvol dat er meer kansen zijn dan dat we kunnen bemensen. Misschien vind je het leuk om (af en toe) mee te helpen. Hierbij geldt:
a.) alle kleine beetjes hulp zijn welkom;
b.) We gooien je nooit zo maar in het diepe. Je word goed begeleid.

Als je hieronder wat leuks ziet staan dan kun je ons een email sturen met je gegevens en aanbod en dan nemen wij snel contact met je op.

 

Iemand die Tsjechisch spreekt - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In 2020 wordt deelgenomen aan de Parkinsoniada. Een soort olympische spelen voor mensen met Parkinson. Het vindt plaats in Tsjechië en hiervoor is in aanloop naar het evenement en tijdens het evenement overleg nodig.


Iemand die Slowaaks spreekt - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In 2020 wordt deelgenomen aan de Parkinsoniada. Een soort olympische spelen voor mensen met Parkinson. Het vindt plaats in Tsjechië van 31 july 2020 tm 02 augustus 2020.


Iemand die Pools spreekt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In 2020 wordt deelgenomen aan de Parkinsoniada. Een soort olympische spelen voor mensen met Parkinson. Het vindt plaats in Tsjechië van 31 july 2020 tm 02 augustus 2020.


Bestuurslid Marketing - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bestuur bestaat momenteel uit een voorzitter, vice voorzitter, secretaris en penningmeester. We willen daar graag een bestuurslid bij die de marketing rol kan oppakken.


Teamlid golf - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Parkinson2Beat Golf Competitie is een officiële NGF competitie. We zoeken mensen die affiniteit hebben met golfen en mee kunnen helpen met:
- aanmelding op lokatie
- het uitgeven en innemen van de score cards
- algemene begeleiding


Teamlid Parkinsoniada - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Parkinsoniada is de olympische spelen voor mensen met Parkinson. In 2020 is deze in Tsjechië en in 2021 mogelijk in Nederland. Voor beide initiatieven zijn diverse vrijwilligers nodig. 


Coördinator fietstochten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fietstochten worden uitgezet door jou. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld Route.nl.
We hebben standaard posters die we snel en makkelijk kunnen aanpassen en kunnen gebruiken als reclame.
De tocht wordt geplaatst op de website.
De inschrijfmodule wordt aangevuld met deze tocht.
Er wordt reclame gemaakt op Facebook.
Op dit moment staan deze tochten op de kalender.

Opmerking: Je hoeft echt niet alles zelf te doen. Het mag wel! En als je het leuk vind leren we je gewoon hoe het moet. 


Coördinator wandeltochten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wandeltochten worden uitgezet door jou. Hiervoor gebruiken we Route.nl. Of je maakt gebruik van bijvoorbeeld het PieterPad.
We hebben standaard posters die we snel en makkelijk kunnen aanpassen en kunnen gebruiken als reclame.
De tocht wordt geplaatst op de website.
De inschrijfmodule wordt aangevuld met deze tocht.
Er wordt reclame gemaakt op Facebook.
Op dit moment staan deze tochten op de kalender.

Opmerking: Je hoeft echt niet alles zelf te doen. Het mag wel! En als je het leuk vind leren we je gewoon hoe het moet. 


Social media - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Parkinson2Beat organiseert vele activiteiten, maar als je dit niet bekend maakt dan komt er niemand. We zoeken een enthousiaste persoon die verstand heeft van Social media of dat graag wil leren. Het betreft het maken van leuke berichten en het aanmaken van events op Facebook en/of LinkedIn.


Website design en/of bouwen en/of testen- Email
Wij gebruiken Joomla!


Coördinator media - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kranten, radio uitzendingen willen we graag meer aandacht geven.

 

 Dit is een test van Roel

Wilt u helpen?

01. Doneren
Kan op rek
NL27 RABO 034 11811 61

02. Sponsoren
03. Laat u sponsoren
04. Cadeau bon
05. Kleding kopen
06. Tulp kopen
07. Koop kunst
      Maak kunst
08. Fiets mee
09. Wandel mee
10. Vlieg mee
11. Golf mee
12. Badminton mee
13. Dans mee
14. Muziek maken
15. Vrijwilliger
16. Flessenautomaat
17. Flyer 
18. Artikel in krant
19. Share Facebook
20. Share Twitter21. Share Instagram
22. Share YouTube

Donatie

van een willekeurig bedrag mogelijk door hier te klikken.
Alvast bedankt

Donaties

Bedrag '18 : € 13.495
Bedrag '19 : € 13.625
Status : Overhandigd
Bedrag (dec):€ 10.324
Bedrag (feb):€      848


Totaal        : € 38.392

Eigen risico

Alle Parkinson2Beat activiteiten waar u aan meedoet, doet u mee op eigen risico.